PAN Amsterdam 2015

Een wereld vol kunst, antiek, design, fotografie, sieraden en objecten uit verre en oude culturen. Pan Amsterdam is dé plek waar één week per jaar jong en oud samenkomt om deze wondere wereld van kunst en cultuur te aanschouwen. Maar liefst 125 zorgvuldig uitgekozen galeriehouders, antiquairs en kunsthandelaren staan elk jaar weer tevreden en enthousiast bij hun stand om het werk dat zij vertegenwoordigen tentoon te stellen.

De toegankelijkheid en laagdrempelige sfeer die PAN Amsterdam creëert voor zijn gasten maakt dat kunst en cultuur zijn oud bollig karakter is verloren en een nieuw fris jasje heeft aangetrokken. Naast al de spraakmakende namen die in de galeries hangen zijn vaak de stands zelf al een lust voor het oog. PAN is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen, want al de kunst dat tijdens PAN wordt tentoongesteld wordt vooraf door onafhankelijke experts gekeurd op kwaliteit, echtheid en conditie. Dat geeft u als bezoeker de zekerheid dat u met vertrouwen de kunst op u in kan laten werken en met een gerust hart over kunt gaan tot een aankoop.

Zelfs als bezoeker van PAN voeg jij toe aan de pracht van deze beurs. Van doorgewinterde kunstliefhebbers en verzamelaars tot eenmalige bezoekers en tieners. Echte kunstkenners vertellen de jonge nieuwsgierigen met liefde voor het vak alles wat ze willen weten, en de jongere generatie gebruikt zijn eigenwijsheid maar al te graag om die gerespecteerde antiquair enthousiast te laten spreken over al de kunst die onder zijn hoede valt.

Met 45.000 bezoekers in een week weet Pan elk jaar weer menig mens te inspireren, te motiveren en te enthousiasmeren voor deze wondere wereld van kunst en cultuur.
Wil jij er graag bij zijn? De beurs is van 22 tot 29 november te vinden in Amsterdam RAI. Kijk voor meer informatie over de beurs, het aanbod en prijzen op www.pan.nl