Online Galerij

OG Filmproductions is een zusterbedrijf van Online Galerij. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van trailers, promotiefilms en reportages allemaal op het gebied van kunst en cultuur in de breedste zin van het woord.

Online Galerij is hét kunst- en cultuurplatform dat jou op de hoogte houdt van de meest opvallende bezienswaardigheden. Dagelijks worden er nieuwe tekst- en videoblogs geplaatst. Oprichter Vincent Moleveld vertelt regelmatig over bijzondere exposities bij BNR nieuwsradio en op Twitter en Facebook is OG niet te stoppen. Deze veelzijdige website zorgt dat jij niets te kort komt op het gebied van kunst en cultuur.

OnlineGalerij.nl websiteInspireren, informeren en vooral motiveren zijn woorden die perfect aansluiten bij Online Galerij. Geweldige kunstenaars en fotografen krijgen de kans hier hun werk te vertonen. Ook schrijft het OG team ieder met een eigen visie over kunst en cultuur en met deze blogs proberen wij de bezoekers van de website enthousiast te maken.

Wij zijn de plek waar de schoonheid van kunst en cultuur tot zijn recht komt. Online Galerij wil de lezers meenemen op avontuur, ze laten proeven van een kunstzinnige of culturele ervaring en ze continu blijven triggeren. Hier begint de liefde voor kunst en cultuur.

Online Galerij werkt samen met gemotiveerde auteurs die regelmatig schrijven over interessante onderwerpen. Iedere auteur heeft een eigen stijl en zij proberen hun beleving zo goed mogelijk onder woorden te brengen. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een team van kenners in de ballotagecommissie.